03 425 14 00 info@3os-celje.si

Spoštovani starši, stari starši, prijatelji in učenci!

Vljudno vas vabimo, da se nam v soboto, 6. 4. 2024, med 9.00 in 12.00 pridružite na športnem igrišču III. OŠ Celje, kjer bo potekal dobrodelni tek. Dogodek je namenjen druženju, spodbujanju zdravega načina življenja, krepitvi medsebojnih vezi in odnosov ter zbiranju prostovoljnih prispevkov za šolski sklad. Udeležba na športno-družabnem dogodku je brezplačna, bomo pa hvaležni za vsako donacijo v blagajno Šolskega sklada III. OŠ Celje.

Tek bo povsem zabavne in družabne narave ter ne bo tekmovalen, zato vabimo, da se ga udeležite vsi – tudi tisti, ki redkeje tečete ali pa sploh ne, saj potrebujemo tudi navijače in podpornike. Potekal bo na dveh različnih težavnostnih progah: krajša je primerna za malo mlajše in bolj rekreativne tekače/sprehajalce, zahtevnejša pa za vse tiste, ki iščete športne izzive. Starše mlajših učencev prosimo, da jih med tekom spremljate. Zaželeno je, da se teka udeležite tako starši, stari starši in otroci, saj je dogodek namenjen medgeneracijskemu druženju in skupnemu prizadevanju pri promociji zdravega načina življenja.

Program dogodka:

9.00–9.15           Zbor udeležencev na šolskem dvorišču z registracijo

9.15–9.25           Skupno ogrevanje pred štartom

9.30                      Odhod do mestnega parka

9.45–10.30        Tek na dveh različnih težavnostnih progah, raztezne vaje na cilju

10.30                    Nadaljevanje programa na šolskem dvorišču

10.45–12.00     Osvežitev za udeležence dogodka (voda, sadje)

                               Predstavitev prve pomoči, preizkus hitre hoje in brezplačne meritve krvnega tlaka

Predstavitev kluba Freestyle z vragolijami na trampolinu

Srečelov

Druženje ob glasbi, klepet

Podelitev simboličnih nagrad najboljšim tekmovalcem               

12.00                    Zaključek dogodka

Vse, ki vas zanima udeležba na dogodku, vljudno prosimo, da izpolnjeno prijavnico vrnete razredniku do ponedeljka, 25. 3. 2024. Prav tako prosimo, da se vsi, ki se boste dogodka udeležili, primerno oblečete in obujete ter posrbite, da pred prihodom v šolo nekaj malega pojeste in popijete, da vam zaradi fizičnega napora ne bi postalo slabo. Po končanem teku bo šola poskrbela za vodo in sadje, da si povrnete moči.

Če bo slabo vreme, bomo sporočili rezervni datum, ki pa ga bomo uskladili z MO Celje. O morebitni prestavitvi dogodka bomo vse udeležence pravočasno obvestili.

V upanju, da se boste našemu vabilu odzvali v čim večjem številu, vas prisrčno pozdravljamo in se veselimo skorajšnjega druženja z vami.

 

Julija Kramer,                                                                                                                                Aleksander Verhovšek,

vodja organizacijskega odbora                                                                                            ravnatelj III. OŠ Celje

QR KODA – Za donacijo v šolski sklad III. osnovne šole Celje

 

Dobrodelni tek 2024, prijavnica
Dostopnost