03 425 14 00 info@3os-celje.si

Z velikim veseljem poročamo o uspešno zaključenih športnih dnevih, ki so potekali za učenke in učence 6., 7., 8. in 9. razredov.

Tako kot vsako leto so se naši učenci podali na čudovite planinske pohode na Rifnik, Resevno, Celjsko kočo in Šmohor. Vsak izmed pohodov je ponudil edinstveno izkušnjo in priložnost za povezovanje z naravo, druženje s sošolci in krepitev telesne kondicije.

Poudarek naših športnih dni je bil na aktivnosti, preživljanju časa v naravi in spoznavanju lepot naše bližnjih planinskih izletniških točk. Večina izmed učenk in učencev je pokazala veliko mero odgovornosti in zavzetosti. Opazili smo, da so se mnogi med njimi prvič srečali z nekaterimi planinskimi potmi, a so kljub temu s ponosom in odločnostjo dosegli vsak vrh.

Vsi vemo, kako koristni so športni dnevi za duševno in telesno zdravje naših učencev. Fizična aktivnost v naravi krepi telo, um in duha, hkrati pa gradi timsko delo in medsebojno pomoč med učenci. Veseli nas, da smo lahko skupaj sestavili še eno stran v knjigi spominov naše šole.

Nekaj slikovnih utrinkov najdete spodaj.

Pohod

Slika 1 of 9

Vodja športnih dni: Natalija Anderluh

Dostopnost