03 425 14 00 info@3os-celje.si

Po malo daljšem, sproščujočem in zabavnem oddihu je v petek, 1. 9. 2023, ponovno nastopil čas, ko smo delavci šole, starši in učenci ponovno prestopili prag III. OŠ Celje. V petek nas je pričakal lep in sončen dan, ki je prinesel odlične obete za šolsko leto, ki se je pričelo. Verjamemo, da bo zanimivo, poučno, pestro, prijetno in razgibano. Nanj smo se delavci šole temeljito pripravili, prav tako pa so nanj dobro pripravljeni tudi učenci, saj so že prvi dan pokazali pristno veselje in zadovoljstvo ob vrnitvi v šolske klopi.

Letos so se nam prvič pridružili naši prvošolci, ki so skupajn s starši v šolo prišli nekoliko kasneje, da smo se jim lahko bolje posvetili. Ker je prvi šolski dan prav poseben dogodek, je naših 40 prvošolk in prvošolcev obiskal ter nagovoril tudi župan MO Celje, g. Matija Kovač. Njegovega obiska smo bili zelo veseli, saj z njim g. župan udejanja velik posluh in skrb za vzgojo in izobraževanje, ki ga občina ima.

Spoštovani starši, drage učenke in učenci, naj vam bo v tem šolskem letu v naši družbi lepo, veliko se naučite in izkoristite lastne potenciale.

Aleksander Verhovšek,
ravnatelj III. OŠ Celje

DSC_6476

Slika 1 of 32

Dostopnost