03 425 14 00 info@3os-celje.si

 

Enkrat letno sta šolsko dvorišče in šolska zgradba polni kot nikoli več in dogodek, ki na šolo zvabi največ ljudi, je ravno božično-novoletni bazar, ki smo ga izkusili prejšnji petek.

Čeprav bazar organiziramo že vrsto let in je obisk vedno izjemen, smo učenci in delavci šole kljub vsemu vsako leto na trnih, če bo tudi tokrat tako polno in veselo, kot si želimo, da bi bilo. Starši, stari starši, nekdanje učenke in učenci ter prijatelji šole nas niste razočarali in nam z vašo številčno prisotnostjo na dogodku povrnili in poplačali vse napore, trud in delo.

Ne samo, da smo skupaj preživeli prijeten in sproščen večer, tudi vaša darežljivost ne pozna meja, kar ste dokazali tudi tokrat, saj smo v šolski sklad z vašo pomočjo zbrali kar 4536,70 evrov, tem pa moramo dodati še 75 evrov, ki smo jih prejeli v obliki nakazil preko naše nove QR kode. Skupen izkupiček bazarja je tako 4611,70 evrov, za kar se vam v imenu naših učenk in učencev ter delavcev šole iskreno zahvaljujem.

Naša božično-novoletna QR koda bo delovala tudi vnaprej in bo aktivna ves čas ter tako omogočala neposredno nakazijo poljubnih sredstev na račun šolskega sklada. Najdete jo na naši spletni strani pod zavihkom šolski sklad (http://www.3os-celje.si/solski-sklad/).

Vsem, ki ste kakorkoli pripomogli pri pripravi in izvedbi našega največjega dogodka na šoli na čelu z vodjo letošnjega bazarja, go. Darjo Bastl, čestitam in se iskreno ter najlepše zahvaljujem. Zahvaljujem se vsem, ki ste si vzeli čas in nas obiskali, prav tako se zahvaljujem tudi vsem, ki ste v šolski sklad darovali in zbrali res zavidljiv znesek, ki ga bomo uporabili izključno za učence šole.

Upam, da si boste vzeli čas, da si ogledate tudi našo galerijo fotografij z bazarja, ki nam bodo ponovno pričarale praznično vzdušje in priklicale lepe spomine. Želim vam prijetne in mirne bližajoče se praznike, vse najlepše v letu, ki prihaja, z obilo sreče in zdravja.

Hvala in srečno!

Aleksander Verhovšek, ravnatelj

Bazar-2023-4

Slika 1 of 114

Dostopnost