03 425 14 00 info@3os-celje.si

Začetek junija je že tradicionalno čas, ko župan MO Celje najuspešnejše učenke in učence celsjkih osnovnih šol in Glasbene šole Celje povabi na svečan sprejem, ki je letos potekal v sredo, 5. 6. 2024, v Narodnem domu. Le-ta je bil poln bodočih upov in prihodnjih snovalcev skupne prihodnosti, ki so skupaj s starši, ravnatelji, predstavnimi MO Celje in drugimi gosti ustvarjali prav posebno pozitivno energijo, ki je nakazovala konec dolge in uspešne poti osnovnošolskega izobraževanja ter dala slutiti, da ima vsak izmed povabljenih prav posebne načrte za naprej, za katere vsi upamo, da bodo uresničeni.

III. osnovno šolo Celje so na letošnjem sprejemu zastopali Ajda Pogelšek, Žiga Polajžer, Manja Čater, Hana Jagodič, Brina Bošnjak in Lana Švrljuga. Šolo so zastopali ponosno in suvereno, hkrati pa so zbranim uspeli prenesti veliko lepih misli o svojem delu, trudu, odrekanjih, vztrajnosti, vedoželjnosti ter odločnosti. Opomnili so nas tudi na pomembnost podpornega okolja, kjer so poleg učiteljev, mentorjev in drugih ključen element starši, ki so zaslužni za mnoge njihove uspehe. 

Naši mladi športniki, učenjaki, glasbeniki, mladi raziskovalci, vneti knjižnji molji in okoljevarstveniki skupaj s svojimi vrstniki stopajo na novo pot, ki jim bo prinesla nove možnosti za rast, razvoj in nabiranje znanja ter izkušenj. Vsi skupaj jim na tej poti želimo le najboljše in jim bomo vedno v podporo, če jo bodo potrebovali. Srečno devetošolci!

Aleksander Verhovšek

Sprejem najuspešnejših učenk in učencev celjskih osnovnih šol in Glasbene šole Celje

Slika 1 of 6

Dostopnost