AKTUALNE INFORMACIJE

 

OBVESTILO O 2. NARAVOSLOVNEM DNEVU ZA 7. RAZRED – DOKUMENT

 

 

PREBERITE! OBVESTILO ODRASLIH PROSTOVOLJCEV V ZVEZI Z BOŽIČNIM BAZARJEM

 

TEHNIŠKI DAN ZA BOŽIČNI BAZAR

 

Bliža se tehniški dan za božični bazar. Letos bo na sporedu v torek, 12. 11. Razpored skupin si lahko ogledate v sledečem DOKUMENTU.

 

 

ŠOLA V NARAVI – CŠOD GORENJE

Osmošolci in njihovi učitelji spremljevalci sporočajo, da so srečno prispeli v CŠOD Gorenje, kjer bodo en teden preživeli v šoli v naravi.

PREDAVANJE DR. RANKA RAJOVIĆA

 

Spoštovani starši!

Z veseljem vas vabimo na predavanje dr. Ranka Rajovića, ki v zadnjih letih premika meje na področju izobraževanja. Njegovo znanstveno in raziskovalno delo sta bila podlaga za ustanovitev Centra Nikole Tesle v Srbiji, ki s svojimi novimi pristopi k poučevanju navdušuje vse, ki jih preizkusijo. Njegova zamisel je povsem preprosta, saj otroke in strokovne delavce nauči, kako z uporabo inovativnih metod učenju dodamo pridih igre in na ta način izboljšamo motivacijo do učenja. Največ se naučimo takrat, ko se zabavamo in se niti ne zavedamo, da se učimo.

Z dr. Rajovićem smo na III. OŠ Celje že sodelovali, saj smo v letih 2016 in 2017 imeli priložnost obiskati dve njegovi predavanji in nekaj delavnic, ki jih je pripravil za strokovne delavce celjskih šol. Letos bi naše sodelovanje želeli nadaljevati in nadgraditi, zato smo znanega predavatelja ponovno povabili medse z namenom, da nam predstavi njegovo delo, metode in cilj, in da tudi v Celju zrase nov NTC center, ki bo skrbel za razvoj naših mladih potencialov.

Verjamemo, da se lahko od našega gosta veliko naučimo, zato vas vljudno vabimo, da se nam v petek, 8. 11. 2019, ob 18.30 pridružite v telovadnici Osnovne šole Frana Kranjca. Predavanje dr. Rajovića je brezplačno in je namenjeno predvsem staršem otrok starih med 5 in 12 let, saj lahko otrok kar največ doseže v tem časovnem obdobju. Predavanje za delavce in starše celjskih šol organizira Aktiv ravnatejev osnovnih šol in glasbene šole Mestne občine Celje.

V upanju, da si boste vzeli čas in se predavanja udeležili, vas lepo pozdravljamo.

Aktiv ravnateljev osnovnih šol in glasbene šole Mestne občine Celje

TEHNIŠKI DAN: KAM Z ODPADKI ZA 7. R. – OBVESTILO

 

ŠPORTNI DAN: ORIENTACIJA ZA UČENCE 5.-9. RAZREDA (16. 10. 2019)OBVESTILO

 

TEKMOVANJE IZ ZNANJA O SLADKORNI BOLEZNIOBVESTILO 

 

DOBRODELNI TEK, “TEČEM, DA STENI ZDRAVO REČEM!” – OGLEJTE SI DOKUMENT 

 

SOGLASJE ZA VKLJUČITEV OTROKA V SPREMLJANJE GIBALNIH SPOSOBNOSTI IN MORFOLOŠKIH ZNAČILNOSTI – DOKUMENT

 

1. TEHNIŠKI DAN ZA 6. RAZRED: PAPIR – OBVESTILO

 

ŠOLA V NARAVI ZA ČETRTOŠOLCE

Četrtošolci in njihovi mentorji sporočajo, da so srečno prispeli v CŠOD Ajda v Libeličah, kjer bodo tri dni preživeli v šoli v naravi. Slike in poročila o dogajanju sledijo …


AKTUALNE POSODOBITVE INFORMACIJ NA  NAŠI SPLETNI STRANI ZA ŠOLSKO LETO 2019/20

Spoštovani,

na šolski spletni strani si že lahko ogledate posodobljene naslednje rubrike: zaposleni, oddelki in razredniki, šolski koledar, prednostne naloge, dnevi dejavnosti, celostni projekti in ekskurzije, izbirni predmeti, NPZ, šole v naravi in tečaji, tekmovanja, učbeniški sklad, šolska prehrana, projekti in mesečni opomnik.

Vse ostale rubrike bodo posodobljene v prihajajočih dneh oziroma ko bodo jasne vse postavke.

Želim vam prijetno prebiranje šolske spletne strani.

Tadej Gregorc, skrbnik

MLADINSKI TISK – AKTUALNO OBVESTILO


VODSTVO ŠOLE VSEM ŽELI PRIJETNE POLETNE POČITNICE! SE VIDIMO SEPTEMBRA! 


Na naši spletni strani je zaživela povsem nova rubrika – spletni časopis Šoloris. Vabljeni k prebiranju!